NME Gooi en Vechtstreek Vechtvallei LTO Noord

Familie van Wijk, melkveebedrijf

Peter en Trudi van Wijk runnen samen het melkveebedrijf aan de Reeweg 6 in Nederhorst den Berg. Dit is een leuk dorp in de Vechtstreek, ongeveer 15 km vanaf Amsterdam en ook 15 km vanaf Hilversum.
In 1997 hebben Trudi en Peter het bedrijf overgenomen van de ouders van Peter. Het is dus een echt familiebedrijf.
Het is een klein bedrijf met ongeveer 30 koeien en jongvee. Ook zijn er 60 schapen met lammetjes en zijn er verschillende soorten kleinvee zoals geiten, een pony en konijnen.
Peter en Trudi vinden het erg leuk om kinderen de vrijheid op het bedrijf te laten ervaren en ze te leren omgaan met dieren. U bent dus van harte welkom!

Wat is er te doen?

Bij ons op de boerderij is altijd wat te beleven. We vertellen jullie over de koeien en de schapen en je mag de dieren knuffelen en aaien. Als je wilt mag je zelfs meehelpen met de verzorging van de dieren, bijvoorbeeld het voeren. Er is genoeg te doen!

Ontvangst

Op dit bedrijf zijn excursies van 2 of 4 uur mogelijk. Deze kunnen worden geboekt via de NME Catalogus Gooi & Vechtstreek.
Groepen zijn op afspraak gedurende het gehele jaar welkom.

Contactgegevens

Adres: Reeweg 6, 1393 JD Nederhorst den Berg
Contactpersoon: Trudi van Wijk
Email: peterentrudi@mtsvanwijkdejong.nl
Telefoon: 0294-252193 of 06-49961899

Boerderijbezoek reserveren

Basisscholen uit de Gooi & Vechtstreek die deze boerderij willen bezoeken, kunnen in aanmerking komen voor een gereduceerd tarief. Zij dienen dan wel te reserveren via de NME-Catalogus Gooi & Vechtstreek. Kijk voor meer informatie op de contact pagina.
Overige groepen kunnen rechtstreeks contact opnemen met de boerderij om te reserveren.

 


Copyright Disclaimer Contact